Един необикновен герой, който ни учи на взаимоуважение и обич, на надежда и сплотяване. Това е нашият любим таралеж НадЕжко, стоящ над всекидневните „ежби“ и носещ много смелост и приключенски дух. Книжката е изпълнена с истории за пътешествията на таралежа с голямо сърце, който опознава пленителни кътчета и ни учи на много традиционни занаяти и рецепти. Ала разказът за таралежа хлебар без граници предизвиква не само любознанието ни, но и ни вдъхновява да развиваме и ценим основни добродетели като любовта, смирението, споделянето и миротворството.

nadezhko1

Повече за самата книжка можете да научите ТУК от самата д-р Надежда Савова-Гриророва, който разказва през “Литературен вестник” за това какво я е вдъхновило да напише поредицата за деца и на какво ни учи малкият, но сърцат таралеж НадЕжко.

Ако вече сте любопитни да научите повече за НадЕжко – таралежът хлебар без граници, можете да закупите книжката на български от Фурна „НадЕжко“ в Гео Милев, отворена от понеделник до събота от 7:30 до 19:00 часа.

А ТУК можете да намерите повече за пътешествията на НадЕжко извън България.

Приятно четене!