Детска поредица “Приключенията на НадЕжко”

“Приключенията на НадЕжко в България” вече и на български!

1 2 3 4 5

В тази вълнуваща детска поредица, малкият таралеж с голямо сърце НадЕжко се отправя на пътешествие по целия свят, изпълнено с приключения, познания за света и вкусни местни рецепти! Освен интересните истории, всяка книжка е пътеводител към развиване на добродетели, емоционална интелигентност и емпатия. По-подробно може да разгледате книжките тук, откъдето може и да ги закупите от нашата социална фурна “НадЕжко” до парк Гео Милев, ул. “Бетховен”, 12.

Опитайте най-вкусната игра на света!


“Хлебари без Граници” е несъстезателна образователна игра за всички възрасти и култури, която обяединява хора от всички професии и прослойки благодадерение на уникалнатата сила на хляба като универален символ на споделянето. С три под-игри тя може да се служи като модел за социално предприемачество и като наръчник за терапия и трансформиращо образование през целия живот. Този инновативен продукт е разработен от д-р Надежда Савова-Григорова, основател на Мрежа Хлебни къщи.

Посетете електронната страница на играта: http://thegame.bakerswithoutborders.net, за да научите повече и да поръчате своето копие. Процент от всички продажни на играта ще бъдат дарени на Мрежа Хлебни къщи (www.breadhousesnetwork.org) в подкрепа на социалната ѝ програма за хлебна терапия за хора с увреждания или травми в България и други страни.changebakers