Проектът “Разнообразни заедно- споделяне на хляб и истории”, част от програмата на фондация Пловдив 2019- европейска столица на културата, приключи подобаващо в морската столица. Проведоха се три вълнуващо вкусни кулинарни празника, всеки със своя специфичен аромат и история.

Сред свежестта на морската градина във Варна преоткрихме творчеството на хлебоправенето през сърцето и ръцете на италианския майстор Карло Тонели в Дневен център Ривиера.

66236083_1197903153745275_4612638663648477184_o 66424047_1197903503745240_7777174823653867520_o

 

 

 

 

 

 

Истории за ароматни ливански утрини, топлия хляб на баба и дъхава нотка на заатар! Ето какво споделихме през изминалата петъчна вечер с участниците в събитието ‘Ливански хляб с Махер Ал Халил’:

69238916_1227750614093862_3017448214610575360_o 69117590_1227750774093846_6208883041826242560_o

 

 

 

 

 

 

И отново в Европа с неповторимия вкус на домашно приготвена паста с уханни сосове и лежерно щастие като средиземноморски бриз, благодарение на Джузепе Пушеду от Corsi di Cucina. Corsi di pasta.

 

68951805_1228411957361061_857334089995255808_o 68825271_1228412464027677_6548709113507872768_o