Проектът “Разнообразни заедно- споделяне на хляб и истории”, част от програмата на фондация Пловдив 2019- европейска столица на културата, приключи подобаващо в морската столица. Проведоха се три вълнуващо вкусни кулинарни празника, всеки със своя специфичен аромат и история.
Сред свежестта на морската градина във Варна преоткрихме творчеството на хлебоправенето през сърцето и ръцете на италианския майстор Карло Тонели в Дневен център Ривиера.
Истории за ароматни ливански утрини, топлия хляб на баба и дъхава нотка на заатар! Ето какво споделихме през изминалата петъчна вечер с участниците в събитието ‘Ливански хляб с Махер Ал Халил’:
И отново в Европа с неповторимия вкус на домашно приготвена паста с уханни сосове и лежерно щастие като средиземноморски бриз, благодарение на Джузепе Пушеду от Corsi di Cucina. Corsi di pasta.
No Comments to "Варненско кулинарно лято"