image005На първото събитие “Селски Мол” (Базар „Забравени традиции, живи вкусове“) в градския Мол в Габрово през зимата взеха участие над 150 човека. По покана на Мрежа Хлебни Къщи в базара – изложение се включиха повечето от социалните услуги в града. За първи път на сцената взеха участие и състава към Дневен център за възрастни хора с увреждания.

В поредното 4то издание на Базара „Забравени традиции, живи вкусове“, партньорска инициатива спечелила първа награда в национален конкурс АГОРА, отново имаше подобаващо представяне на Обществен Клуб Фурна. С нас бяха отново доброволци от Дом за деца лишени от родителски грижи.

На 18.04.2015 г. в поредното градско издание на инициативата Селски Мол отново взе участие Обществен Клуб Фурна – Социално предприятие, като на събитието с нас участваха и възрастни хора от пенсионерските клуботе в Града и   „Клуб на инвалида“.

image011 image009

На 22.04.2015 г. Обществен Клуб Фурна взе участие и в традиционния ЕкоБазар организиран от Община Габрово. На събитието екипът представи своите продукти, раздава активно флаери и поясняваше на гостите мисията и целите на социалното предприятие. Към щанда на фурната се присъедини и наш съмишленик г-жа Симеонова, която помагаше в представянето на фурната и предлагаше местен вид див чесън в сушено състояние, който клиентите опитваха с парченце хляб.

image003 image001