Надежда Савова ще представи Мрежата Хлебни Къщи на поредното издание на Форум КЛЮЧ, което ще се проведе на 15 март 2014 г. от 11.00 часа в залата на Модерен театър в София и ще бъде под надслов „Сподели промяната”.

Уникалната инициатива Форум КЛЮЧ на неформалната група от обучители – 42 тренинг за шести път ще създаде трибуна, от която представители на гражданските организации и бизнеса да споделят опит, трудности, идеи и вдъхновяващи истории.

Тази година лектори на КЛЮЧ ще бъдат:

Надежда Савова – основател на Мрежата Хлебни Къщи, Башар Рахал – актьор; Destructivecreation– провокатори, артисти и най-вече страхотна група от млади хора, променяща околната среда; Всил Гурев – Университетски аварийно-спасителен отряд; Илия Темелков – блогър, участник в Академия КЛЮЧ; Ивелин Моллов – предприемач, създател на Walk2helpи Volofy; Марио Мишев – Българска история; Деян Петров – социолог, музикант, учител, ентусиаст и доброволец.

Форум КЛЮЧ е насочен към хора, мотивирани да променят заобикалящата ги среда като реализират идеите си, както и към онези с желание да се развиват в гражданския сектор, студенти с интереси към неправителствените организации, доброволци, както и експерти, притежаващи практически опит и желание да го споделят. Най-просто казано, към хора с кауза, хора, носители на добрата българска идея и новина.

След 16.00 ч., екипът на 42 тренинг, партньорите и лекторите на форума ще очакват участниците, които имат желание да се срещнат с тях в неформална среда и да зададат въпросите, които ги вълнуват в бара на Модерен театър!

Събитието се реализира в партньорство и с Виваком Фонд, ПроКредит Банк, Интеграл, Кабината и Списание NationalGeographic и с неоценимата подкрепа на Радио Дарик, НПО портал, Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Кариерен център на СУ.

Очакваме ви!