БРЕДБИЛДИНГ е тиймбилдинг услуга за подобряване на екипното взаимодействие чрез приготвяне на хляб, трансформиращи игри и вдъхновяващи метафори.

Станете “по-печени” чрез методики, които не са high-tech, а high-touch!

IMG_1248

 

 

Бредбилдингът е нов подход в корпоративните събития, имащи за цел да развият меките умения и да подобрят работата в екип. Това не е просто кулинарен урок, а уникално изживяване, в което членовете на екипа се виждат в различна светлина. Етапите на приготвянето на хляб са аналогични с процесите, които протичат в екипите при работата по един проект, затова и метафорите свързани с хляба са основен елемент на тиймбилдинга.

 

 

 

Избирайки бредбилдинг за вашия екип, вие ще постигнете:

  • Сензитивиране на екипа чрез приготвяне на хляб
  • Засилване на доверието вътре в екипа
  • Подобряване на комуникацията между служителите от екипа
  • Развиване на ресурсите на екипа
  • Превенция на стреса
  • Създаване на условия за промяна и интеграция на различните логически нива (по НЛП и коучинг модела на Робърт Дилтс): обстановка, поведение, способности, ценности, идентичност и усещане за цел и съответстващите им въпроси: къде, кога, с кого, какво, как и защо.

Също така:

  • Постигане на единство (интеграция) на ценностите с идентичността, целите и поведението на членовете на екипа.
  • Идентифициране на проблемни области в екипната работа и начини за преодоляването им.
  • Разгръщане на личния потенциал за разрешаване на проблеми.

 Бредбилдингът може да бъде посветен и на важни теми за екипа като обединяващи ценности (напр. удовлетворение на клиента, популяризиране на продукт, постигане на устойчивост и др.) или посоки на развитие. Темата се избира предварително с контактното лице за събитието или на място с участниците.


Breadbuilding_web

Активността е подходяща както за малки, така и за големи екипи. Може да се проведе като отделно събитие, част от годишна среща, конференция, проект, отбелязване на годишнина или друг специален случай. Може да изберете дали самият процес да бъде уникалният “Театър на трохите”– основният иновативен метод на Мрежа Хлебни къщи, или да включва Кухненска музика– друг творчески и сплотяващ метод.

Продължителност и цена на участник: 3+ часа, от 90 лв на човек и в зависимост от броя на участниците.

За запитвания и резервации: sofia@bread.bg

Част от компаниите и организациите, с които вече се омесихме:

word logos-cropped