Празнуване на рожден ден с приготвяне на хляб

Рожденият ден в Хлебната къща е едно необикновено събитие, идеално за отбелязване на специалния повод. Месенето следва стъпките на метода „Театър на трохите“, който включва рисуване в брашно, работа по двойки за замесване на тестото, индивидуална работа по оформяне и декориране на хляба. В центъра на вниманието е рожденикът или рожденичката, към когото/която участниците отправят своите пожелания чрез рисунки в брашно. 

Разполагаме със зала за месене с капацитет 30 души. Активността е подходяща за всички възрасти и групи.

Продължителност и цена на активността:

– за деца: 2 часа, 25 лв./дете. Услугата се предлага за минимум 10 участника или фиксирана сума от 250 лв.

– за възрастни: до 2 часа, 50 лв./участник, при минимум 5 участника.

Ако искате да резервирате събитие заедно с Хлебна къща Софияпишете на sofia@bread.bg, за да проверите дали датата, която сте избрали, е свободна и, ако имате нужда от предварителен оглед, да уговорим удобни ден и час. След заплащане на капаро в размер на 50 лева, вашият празник се счита за резервиран. Можете да платите капарото по банков път.

За да могат и малки и големи да се чувстват максимално приятно и уютно, както във всеки дом, и при нас има правила, които бихме искали да споделим с вас:

  • Продължителността на рождените дни е 120 минути. Това включва: 90 мин. активност, водена от фасилитатор и 30 мин. за торта и почерпка. Нашите гости са поканени да дойдат 30 минути преди фиксирания за техния празник начален час. Ако желаете да продължите празника или се случи забавяне от друго естество, се заплащат 30 лв. за всеки допълнителен половин час. Моля, имайте предвид, че има вероятност да не може да продължите партито си, поради наличие на следващо събитие.
  • Тортата и почерпката зависят от вас – можете да донесете каквато храна пожелаете за вашия празник.
  • След края на празника, очакваме да се погрижите за помещението като вземете със себе си останалото от нещата, които сте донесли.
  • В пространството не се пуши, за целта можете да използвате пространството отвън.
  • Хлебната къща осигурява професионални водещи на събитието, необходимите материали и продукти, но не предлага посуда (чинии, чаши, прибори).