На 11 Февруари организирахме общностно месене по иновативният метод “Театър на трохите”. Събитието беше с отворен характер и всеки, който пожела да дойде – беше добре дошъл при нас! Темата на своеобразният театър бяха нашите мечти. Всички, които дойдоха, изобразиха и споделиха своите мечти и така всеки един от нас, макар и непознат в началото, се опознахме и станахме по-близки чрез месенето,споделянето на нашият труд, знания и мечти! Работещи хора, любвеобвилни майки с техните слънчеви деца озариха пространството на “Хлебната къща”, дарихме един на друг радост и усмивки, а най-малките се зававляваха от сърце с брашното и тестото! Те ни споделиха, че брашното им напомня на топлият пясък, по който тичат лятото, когато са на своята морска почивка!

Докато чакахме ароматният хляб да се изпече, малки и големи, всички заедно под звуците на лека джаз музика, се включихме в реденето на пъстри и забавни пъзели! Това стимулира въобръжението на всички и се отдадохме още повече на нашите фантазии и мечти.

Всички заедно помечтахме за един такъв свят – изпълнен само с любов и усмивки, добри хора, музика и аромат на топъл хляб….