Любител пекар или социален работник? Арт терапевт или човек, отдаден на подкрепата на местната общност? Социален предприемач или някой, който търси идеалния подарък за специален човек?

Ако се разпознаете в горните две изречения, тогава нашият „Кратък курс по хлебна терапия“ е точно за вас! Вече и на платформата Teachable!

Потопете се в света на хлебната терапията чрез нашия най-нов курс, който ще ви преведе през основите на месенето простo високосетивно решение в един свят на сложни проблеми. Ще се запознаете с основните методи и програми, които използваме с хора със специални нужди, хора със зрителни нарушения, бежанци, рискови групи и бездомни хора. Месенето като събирателна дейност на хора от различни среди за замесване, печене и разчупване на хляба заедно. Курсът е подходящ за всекиго и не изисква специални умения.

Capture

Краткият курс е разделен на 5 раздела, съдържащи интерактивни видео материали, снимки и допълнителни казуси. Ето резюме на програмата на курса:

  • Въведение
  • Защо светът се нуждае от хлебна терапия и как започна всичко?
  • Иновацията на Театър на трохите като хлебна терапия
  • Програми на хлебната терапия
  • Заключение

Курсът е достъпен на платформата Teachable на цена от 116,40 долара и ще ви предостави достъп до уникален метод за стимулиране на положителна социална промяна чрез уникалната хлебна терапия, които подхранват уважение, приобщаване и творчество в общностите по света. Запишете се сега!