Празнуване на рожден ден с приготвяне на хляб или сладки           

Рожденият ден в Хлебната къща е едно необикновено събитие, идеално за отбелязване на специалния повод. Месенето следва стъпките на метода „Театър на трохите“, който включва рисуване в брашно, работа по двойки за замесване на тестото, индивидуална работа по оформяне и декориране на хляба или сладките. В центъра на вниманието е рожденикът или рожденичката, към когото/която участниците отправят своите пожелания чрез рисунки в брашно. Участниците могат вместо хляб да замесят хрупкави и ароматни сладки, които да бъдат изпечени. Сладките могат да се консумират на място, докато омесените хлябове гостите взимат със себе си във форма за еднократно печене, поради необходимостта от време за втасване (между 2 и 3 часа), и след това изпичат и споделят с близките си.

 

Събитията се провеждат в София, ул. Екзарх Йосиф 103, зад Софийска математическа гимназия (Зелена зона). Пространството на Хлебната къща разполага със зала за месене с капацитет 20 души и по-малка зала, в която могат да бъдат поканени родителите на децата-гости. Капацитетът на по-малката зала е около 10 души, а наемът на помещението за 2 часа е 50 лв.

Активността е подходяща за всички възрасти и групи.

Продължителност и цена на активността:

– за деца: 2 часа, 22 лв./дете. Услугата се предлага за минимум 10 участника или фиксирана сума от 220 лв.

– за възрастни: до 2 часа, 50 лв./участник. Няма изискване за минимален брой участници.

Ако искате да резервирате Хлебна къща София, обадете се предварително на тел. 0884 048 093, или пишете на sofia@bread.bg, за да проверите дали датата, която сте избрали, е свободна и, ако имате нужда от предварителен оглед, да уговорим удобни ден и час. След заплащане на капаро в размер на 50 лева, вашият празник се счита за резервиран. Можете да платите капарото по банков път или на място.

Нашето пространство е създадено с много любов, за да могат и малки и големи да се чувстват максимално приятно и уютно. Както във всеки дом, и при нас има правила, които бихме искали да споделим с вас:

  • Продължителността на рождените дни е 120 минути. Това включва: 90 мин. активност, водена от фасилитатор и 30 мин. за торта и почерпка. Нашите гости са поканени да дойдат 30 минути преди фиксирания за техния празник начален час. Ако желаете да продължите празника или се случи забавяне от друго естество, се заплащат 30 лв. за всеки допълнителен половин час. Моля, имайте предвид, че има вероятност да не може да продължите партито си, поради наличие на следващ рожден ден или събитие.
  • Тортата и почерпката зависят от вас – можете да донесете каквато храна пожелаете за вашия празник.
  • След края на празника, очакваме да се погрижите за помещението като вземете със себе си останалото от нещата, които сте донесли.
  • В Хлебната къща не се пуши, но за целта имаме широк тротоар и пепелници.
  • Хлебната къща осигурява професионални водещи на събитието, необходимите материали и продукти, но не предлага посуда (чинии, чаши, прибори).
  • Разполагаме с кафе машина за капсули Lavazza и електрическа кана.

collage space