На 31.01.2015г. Културният център „Хлебна къща” във Велико Търново заедно с групата за активен и здравословен начин на живот „ TarnovoRuns ” се обединиха в обща кауза. Съвместната инициатива се проведе от 17.00 часа. По време на социалната среща бяха дискутирани теми свързани със здравословния начин на живот и беше даден и официалният старт на нова съвместна инициатива между двете организации, наречена „Фреш старт”.

Заедно с TarnovoRuns открихме, че имаме една обща идея – да сплотяваме хората. Ние го правим, чрез месенето на хляб, а те чрез поддържане на физиката. Всички целим да насочим хората към една вътрешна промяна, която да им доставя радост, любов и удовлетвореност.
Бяха приканени всички желаещи, които искат да се присъединят към срещата да донесат здравословни храни или плодове и зеленчуци, с които на място  бяха направени прясно изцедени сокове. На събитието не липсваше и прясно изпечен топъл хляб.

Идеяна на „Фреш Старт“ е веднъж седмично в „Хлебната къща“ да бъдат предлагани прясно изцедени сокове срещу 2лв. като сумата се разделя между организацията „Хлебни къщи“ и ТърновоРЪНс, също така ще бъде придружавана от различни лекции свързани със здравето и здравословният начин на живот. Лектор ще бъде д-р Калин Василев, който по образование е биоинжинер.