МОГАзин

В Хлебна къща София създадохме уникален кът за подаръци с кауза– продукти на различни социални предприятия. При закупуване на такъв подарък подпомагате дейността на предприятията и внасяте смисъл и радост в сърцата на творците!

Подаръци с кауза от: „Резиденция Баба„, „С усмивка за вас“, Фондация за социална промяна и включване- програма „Дом Възможност“, Каритас, фондация „Биоразнообразие“.

BeFunky-collage

 

Опитайте най-вкусната игра на света!


“Хлебари без Граници” е несъстезателна образователна игра за всички възрасти и култури, която обяединява хора от всички професии и прослойки благодадерение на уникалнатата сила на хляба като универален символ на споделянето. С три под-игри тя може да се служи като модел за социално предприемачество и като наръчник за терапия и трансформиращо образование през целия живот. Този инновативен продукт е разработен от д-р Надежда Савова-Григорова, основател на Мрежа Хлебни къщи.

Посетете електронната страница на играта: http://thegame.bakerswithoutborders.net, за да научите повече и да поръчате своето копие. Процент от всички продажни на играта ще бъдат дарени на Мрежа Хлебни къщи (www.breadhousesnetwork.org) в подкрепа на социалната ѝ програма за хлебна терапия за хора с увреждания или травми в България и други страни.changebakers

 

Детска поредица „Приключенията на НадЕжко“

„Приключенията на НадЕжко в България“ вече и на български!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В тази вълнуваща детска поредица, малкият таралеж с голямо сърце НадЕжко се отправя на пътешествие по целия свят, изпълнено с приключения, познания за света и вкусни местни рецепти! Освен интересните истории, всяка книжка е пътеводител към развиване на добродетели, емоционална интелигентност и емпатия. По-подробно може да разгледате книжките тук, откъдето може и да ги закупите или да посетите нашия офис на адрес: гр. София, ул. „Екзарх Йосиф“ 103, зад Софийска математическа гимназия.