Стажанти

 • Симеон Милев

  Здравейте, казвам се Симеон и съм студент в Американски Университет в България. Уча Бизнес Администрация и Психология и от тази година съм част от екипа на Мрежа Хлебни Къщи, София.

  Едно от най-важните неща за мен е да подобря живота на хората, с което вярвам, че Мрежа Хлебни Къщи (МХК) се справя добре. МХК е уникална организация, насочена към социално предприемачество. В организацията се съчетават разнообразни методи с цел да се разберат човешките чувства и нужди. Специалният подход за приобщаване в обществото, помощ към други хора и цел към по-добър свят за всички, са някои от причините, заради които съм част от Мрежа Хлебни Къщи.

 • Анелия Лий Ка Ки

  CEP Студио ментор в Прат Институт. Следва архитектура в Прат Институр – Бруклин, Ню Йорк. Живее в Бруклин, Ню Йорк. Сайт

 • Вивиан Мардонес Алваро

  Стажант в Мрежа Хлебни Къщи. Завършила е Социология в Принстън през 2014г. Живее в Есперанца, Валверде.

 • Мила Иванова

  Здравейте, аз съм Мила Иванова. Следвам бакалавър по Международно Туристическо Управление в Университетът в Плимът, Плимът, Англия. Макар и образованието да ме е отвело далеч от родния край, аз мечтая да се реализирам точно тук, в България. Любовта към родината бе и мотивацията зад това да запиша точно тази специалност. Искам да покажа на възможно повече хора прелестите на България и по този начин да помогна и за развитието на индустрията. Пътуването не само ми помага да обогатя знанията си, но и ми носи много наслада с това, че ми дава възможност да контактувам с разнообразие от хора. С нетърпение очаквам да започна стажа си в мрежа Хлебни Къщи и да срещна с още много такива.

 • Моли Рийдър

  Моли Рийдър е пекар и творец от Ню Орлиънс, Луизиана. През последните няколко годино пече, илюстрира и живее в Нова Зенландия. Моли/ продобива опит в пекарството, като работи в няколко пекарни в Австралия, Съединените Американски Щати и Нова Зенландия. Съшо е работила и като учителка и обожава работата с деца. Израства в семейстов на талантливи готвачи и се запалва по пекарството. Желае да разбере как месенто на хляб може да бъде използвано като метод за социална и общнстна промяна, работейки като доброволец в мрежи Хлебни Къщи – София през лятото.

 • Надя Младенова

  Аз съм ученичка в 19 СОУ „Елин Пелин“, гр. София и още няколко месеца ще бъда 12 клас. Профилът ни в училище е Технологичен – Предприемачество и бизнес.

  Сферата на предприемачеството се нуждае от мотивирани хора, имащи за цел да променят света около себе си. Аз съм една от тях. Мечтата ми е да видя света като едно по-добро място за живеене, в което да има предприемчиви, решителни и променящи, както себе си, така и света около себе си младежи.

  Нещото, с което винаги влизам в нещата е любопитството към новите неща, а не страха от тях. Винаги си припомням, че не е важно кой си и от къде идваш, важно е какво искаш да направиш. :)

 • Роси Анастополо

  Следва Глобални проучвания в университета на Северна Каролина в Чапел Хил. Летен стажант в Хлебна Къща – Габрово. Живее в Чарлстон, САЩ.

 • Чери Чунг

  Чери е архитект, Родена и израснала в Хонг Конг. Въпреки, че е веща в работата със специализиран компютърен софтуер за професията си, обича да работи и с голи ръце – скициране на сгради, правене на модели и печене. Занимава се активно с проекти в Хонг Конг и Камбоджа. Вярва, че изкуството е най-примитивния начин за комуникация отвъд езиковите и културни бариери, като изпробва различни способи. През свободното си време обича да пече сладкиши и хляб.

 • Яна Дончева

  Здравейте! Казвам се Яна Дончева и съм студентка в специалност „Устойчиво развитие със социална антропология“ в Университета на Единбург, Единбург, Шотландия. За мен е важно да открия и преоткривам различните пътища за постигане на едновремнно социално, екологично и икономическо устойчиво развитие. Мрежа Хлебни Къщи е един прекрасен път към добротворство, иновация и социална промяна, които сами по себе си са основните компоненти за „замесването“ на една по-устойчиво общество. Антропологичната призма още повече обогатява погледа към различното и в същото време общочовешкото. Природата, книгите, общуването, изкуствата са допълнителни носителни на положителното в ежедневието ми.

Всички права запазени © 2013 Международен Съвет на Самодейните Средища